ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμό ΣΟΧ 2 / 2023 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Σ.Ε. Θεσσαλίας

Έχοντας υπόψη:

  1. Το άρθρ. 46 τουν.4456/2017 (ΦΕΚ 24/Α΄) όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 4673/11.03.2020 Άρθρο 42 και ισχύει.
  2. Τις διατάξεις των άρθρων 42, 43 και 44 του ν. 4194/2013 (ΦΕΚ 208/τ. Α΄/27-09-2013)«Κώδικας Δικηγόρων», όπως ισχύουν
  3. Την απόφαση του Δ.Σ. του Γ.Ο.Ε.Β. Σ.Ε. Θεσσαλίας Θέμα 1ο , 16η  Συνεδρίαση/1.12.2023,
  4. Την απόφαση του Δ.Σ. του Γ.Ο.Ε.Β. Σ.Ε. Θεσσαλίας Θέμα 2ο , 16η  Συνεδρίαση/1.12.2023.
  5. Την με αριθμό πρωτ. 481371/01.12.2023 έγκριση πρακτικού από τη Διεύθυνση Υδροοοικονομίας & Εποπτείας Ο.Ε.Β της Περιφέρειας Θεσσαλίας,
  6. Τον Κανονισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Κ.Ε.Υ.) του Γ.Ο.Ε.Β. Σ.Ε. Θεσσαλίας,

 

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

       Την πρόσληψη Νομικού Συμβούλου παρ’ Αρείω Πάγω, πλήρους απασχόλησης, με σχέση έμμισθης εντολής στη Νομική Υπηρεσία του Γ.Ο.Ε.Β. Σ.Ε. Θεσσαλίας, με πάγια μηνιαία αντιμισθία για το χρονικό διάστημα 8 μηνών για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών του Γ.Ο.Ε.Β. Σ.Ε. Θεσσαλίας, που εδρεύει στη Λάρισα,.

      Το αντικείμενο της απασχόλησης του Νομικού Συμβούλου, μεταξύ άλλων, θα είναι η γενική και η ειδική εποπτεία λειτουργίας και η διεκπεραίωση των κάθε φύσεως υποθέσεων της Νομικής Υπηρεσίας. Ο Νομικός Σύμβουλος υποχρεούται να ενημερώνει τον Διευθυντή ή Αναπληρωτή  αυτού καθώς και το  Διοικητικό Συμβούλιο επί της ενεργειών   της Νομικής Υπηρεσίας, με ειδικότερη αναφορά στις δικαστικές ενέργειες και της εν γένει πορείας επί των υποθέσεων του Οργανισμού . Η παροχή των πάσης φύσεως εν γένει νομικών υπηρεσιών στους τομείς αρμοδιότητας του Γ.Ο.Ε.Β. Σ.Ε. Θεσσαλίας και η εξωδικαστική υποστήριξη και εκπροσώπηση αυτού .

       Επιπρόσθετα, στα ως άνω καθήκοντα εντάσσονται: Ο νομικός έλεγχος  των πάσης φύσεως εγγράφων του Οργανισμού  , η σύνταξη γνωμοδοτικών σημειωμάτων στη διαδικασία του ελέγχου νομιμότητας  η επεξεργασία και ο νομικός έλεγχος  των συμβάσεων που συνάπτει ο Γ.Ο.Ε.Β. Σ.Ε. Θεσσαλίας  με τρίτους και  η παρακολούθηση της σχετικής με τους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων νομοθεσίας και νομολογίας . Η ενημέρωση της Διοίκησης και των Υπηρεσιών του Γ.Ο.Ε.Β. Σ.Ε. Θεσσαλίας επί της δικαστηριακής νομολογίας. Η μετά από αίτημα της Διοίκησης συμμετοχή του Νομικού Συμβούλου και μετά προηγούμενη ενημέρωσή του επί του συζητούμενου θέματος σε Συμβούλια και Επιτροπές ή σε συσκέψεις υπηρεσιακών παραγόντων, της συμμετοχής περιοριζόμενης μόνο στην παροχή καθαρώς νομικών υπηρεσιών . Ο Νομικός Σύμβουλος έχει υποχρέωση  να βρίσκεται στη διάθεση των οργάνων διοίκησης του Γ.Ο.Ε.Β. Σ.Ε. Θεσσαλίας όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας της Υπηρεσίας και σε κάθε περίπτωση για χρόνο που να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε υπάρχουσες υπηρεσιακές συνθήκες σύμφωνα τις διατάξεις του Κώδικα περί Δικηγόρων  4194/2013 (ΦΕΚ 208/τ. Α΄/27-09-2013)], όπως εκάστοτε ισχύουν. Ο Νομικός Σύμβουλος θα αμείβεται με πάγια αντιμισθία σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα περί Δικηγόρων [ν. 4194/2013 (ΦΕΚ 208/τ. Α΄/27-09-2013)] ή τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις και θα υπάγεται στην ασφάλιση του Ταμείου του κλάδου του.

Ι. ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

       Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τα παρακάτω προσόντα έως την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων:

A. ΓΕΝΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Να είναι Έλληνες/Ελληνίδες πολίτες.
  2. Να είναι κάτοχοι Πτυχίου Νομικής Σχολής της χώρας ή αναγνωρισμένης ισότιμης Σχολής της αλλοδαπής.
  3. Να κατέχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο αναγνωρισμένο της αλλοδαπής, στο Αστικό Δίκαιο.
  4. Να είναι Δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω, μέλη Δικηγορικού Συλλόγου της χώρας με εικοσαετή τουλάχιστον άσκηση δικηγορίας, από την εγγραφή τους στον Δικηγορικό Σύλλογο.
  5. Οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα, να μην είναι ανυπότακτοι και να μην έχουν καταδικαστεί για λιποταξία με τελεσίδικη απόφαση.
  6. Να μην υπάρχει κώλυμα από ποινική καταδίκη ή υποδικία και να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις .
  7. Να μην έχουν κώλυμα κατά τις διατάξεις του ν. 1256/1982 (ΦΕΚ 65/τ. Α ́ /31-05-1982) και του ν. 4194/2013 (ΦΕΚ 208/τ. Α ́ /27-09-2013), όπως ισχύουν.
  8. Να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που να επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης.

Β. ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Να έχουν ειδικές γνώσεις/επαγγελματική και δικαστηριακή εμπειρία σε χειρισμό υποθέσεων σε θέματα Εγγείων Βελτιώσεων . Ιδιαίτερα σημαντική είναι η εμπειρία και γνώση σε θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων . Η εμπειρία την οποία ο υποψήφιος έχει αποκτήσει ως νομικός σύμβουλος  στο αντικείμενο των εγγείων βελτιώσεων  αποδεικνύεται με  δικαστικές αποφάσεις, συμβάσεις, εξώδικα έγγραφα  και γνωμοδοτήσεις που αφορούν στους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ & ΤΟΕΒ).

Γ. ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ

    Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων γίνεται  κατόπιν βαθμολόγησης των τιθέμενων  κριτηρίων ως εξής :

Ι. Βαθμός πτυχίου : πολλαπλασιαζόμενος επί  100 μονάδες

ΙΙ.Επαγγελματική εμπειρία  αποδεικνυόμενη ως εξής  :

Α) σύνταξη συμβάσεων για λογαριασμό Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων :100 μονάδες  για κάθε σύμβαση   με μέγιστο τις 1.000 μονάδες

Β) σύνταξη γνωμοδοτήσεων για λογαριασμό Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων :100 μονάδες  για κάθε γνωμοδότηση με μέγιστο τις 1.000 μονάδες

Γ) σύνταξη εξωδίκων εγγράφων για λογαριασμό Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων :100 μονάδες  για κάθε έγγραφο με μέγιστο τις 1.000 μονάδες

Δ) δικαστικές αποφάσεις στις οποίες ο υποψήφιος έχει παρασταθεί για λογαριασμό Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων με θετική για τον Οργανισμό έκβαση : 100 μονάδες  για κάθε απόφαση με μέγιστο τις  2.000 μονάδες

* τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα που στοιχειοθετούν τα αξιούμενα αυτά προσόντα (  συμβάσεις, γνωμοδοτήσεις , εξώδικα έγγραφα  ) πλην των δικαστικών αποφάσεων   θα πρέπει να συνοδεύονται από βεβαίωση των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων  ότι συντάχθηκαν από τον υποψήφιο

II. ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για την πρόσληψή τους που πρέπει να απευθύνεται στο: ΓΕΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΓΓΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ , Σούτσου 10 , ΛΑΡΙΣΑ ΤΚ 41222 , υπόψιν κ. Γεώργιο Βαρδούλη με αναπληρωτή τον κ. Σωκράτη Χρυσόμαλλο  . Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής είναι είκοσι  (20) ημερολογιακές ημέρεςκαι αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας προκήρυξης σε δύο (2)εφημερίδες του ημερήσιου τύπου της Λάρισας . Όσες αιτήσεις υποβληθούν μεταγενέστερα θεωρούνται εκπρόθεσμες και απορρίπτονται.

Την αίτηση υποβάλλει ο υποψήφιος είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Σούτσου 10 , ΛΑΡΙΣΑ ΤΚ 41222,

 Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος, μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Στην αίτηση πρέπει να επισυνάπτει ο υποψήφιος όλα τα απαιτούμενα από την προκήρυξη πιστοποιητικά ή τίτλους. Αν δεν προσκομισθούν, ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίαςκαι η αίτησή του απορρίπτεται. Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

IΙΙ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Α.  Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους ,η οποία συνοδεύει την παρούσα ,υποβάλλουν και τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας, φωτοαντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου, όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου.
  2. Φωτοαντίγραφο Πτυχίου Νομικής Σχολής της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου αναγνωρισμένων σχολών της αλλοδαπής. Στον τίτλο σπουδών θα πρέπει να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός, η ημερομηνία και το έτος κτήσης αυτού. Σε περίπτωση που ο βαθμός εκφράζεται με αξιολογικό χαρακτηρισμό ή με ακέραιο βαθμό πρέπει να υποβληθεί και βεβαίωση της οικείας σχολής για τον ακριβή αριθμητικό βαθμό με δύο δεκαδικά στοιχεία. Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται αναγνώριση ισοτιμίας και αντιστοιχίας της βαθμολογικής κλίμακας αυτών με την βαθμολογική κλίμακα των ημεδαπών τίτλων.
  3. Φωτοαντίγραφο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου αναγνωρισμένων σχολών της αλλοδαπής.
  4. Πιστοποιητικό Στρατολογίας τύπου Α΄ (για τους άνδρες υποψήφιους).
  5. Βεβαίωση Δικηγορικού Συλλόγου της χώρας, από την οποία να προκύπτει ότι ο υποψήφιος είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με τουλάχιστον εικοσαετή προϋπηρεσία .
  6. Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986, στην οποία ο υποψήφιος θα δηλώνει ότι δεν έχει καταδικαστεί για τα αδικήματα που αναφέρονται στο άρθρο 8 του ν. 3528/2007 και στο άρθρο 6 του Κώδικα Δικηγόρων (ν. 4194/2013) δεν είναι υπόδικος για τα παραπάνω αδικήματα, δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και δεν τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση.
  7. Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 ότι ο υποψήφιος δεν παρέχει τις υπηρεσίες του, αποκλειστικά ή συστηματικά με αμοιβή κατά υπόθεση σε άλλο νομικό πρόσωπο και δεν λαμβάνει πάγια περιοδική αμοιβή από άλλο νομικό πρόσωπο ή υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 ότι ο υποψήφιος εφόσον προσληφθεί   θα παραιτηθεί από την άλλη έμμισθη θέση. Στην τελευταία περίπτωση  δεν μπορεί  να αναλάβει  υπηρεσία αν δεν προσκομίσει  βεβαίωση του εντολέα, στον οποίο παρέχει τις υπηρεσίες του , ότι παραιτήθηκε από την έμμισθη θέση του ή έπαψε να αναλαμβάνει υποθέσεις ή να λαμβάνει  περιοδική αμοιβή .
  8. Βιογραφικό σημείωμα με τα στοιχεία της επιστημονικής και επαγγελματικής του δράσης που αποτελεί και υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου.

Β. Με την αίτησή τους οι υποψήφιοι υποβάλλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την απόδειξη των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων τους. Εάν δεν προσκομίσουν τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή ιδιότητες που δηλώνουν με την αίτηση συμμετοχής τους. Οι τίτλοι της αλλοδαπής θα πρέπει να συνοδεύονται από βεβαίωση ισοτιμίας από τον αρμόδιο προς τούτο φορέα (ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ). Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένοι στην ελληνική γλώσσα. Η επίσημη μετάφρασή τους γίνεται από αρμόδια κατά νόμο αρχή του Υπουργείου Εξωτερικών ή την Πρεσβεία ή το Προξενείο της ξένης χώρας στην Ελλάδα ή από δικηγόρο σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο άρθρο 36 του ν.4194/2013. Η αίτηση υποψηφιότητας επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

IV. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Α) Ως «εμπειρία» που αποτελεί απαραίτητο ειδικό προσόν των υποψηφίων νοείται εκείνη που αποκτήθηκε μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών και τη λήψη της άδειας άσκησης δικηγορίας.

Β) Για την απόδειξη της εμπειρίας οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα που στοιχειοθετούν τα αξιούμενα αυτά προσόντα ( συμβάσεις, γνωμοδοτήσεις , εξώδικα έγγραφα, δικαστικές αποφάσεις   ) .

Γ) Κρίσιμος χρόνος για τον έλεγχο της συνδρομής των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων είναι η ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Δ) Λόγω αποκλεισμού για έλλειψη ουσιαστικού προσόντος αποτελεί και η μη προσκόμιση των τίτλων ή πιστοποιητικών ή άλλων αναγκαίων δικαιολογητικών για την απόδειξη των αξιούμενων υποχρεωτικών προσόντων και

Ε) Η συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία της επιλογής προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της Προκήρυξης.

ΣΤ) Σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 1 του ν. 4250/2014 (ΦΕΚ 74/τ. Α΄/26-3-2014) καταργείται η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί από δημόσιες Υπηρεσίες. Αντίστοιχα γίνονται αποδεκτά τα ευκρινή φωτοαντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, εφόσον τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί αρχικά από δικηγόρο καθώς και ευκρινή φωτοαντίγραφα από τα πρωτότυπα όσων ιδιωτικών εγγράφων φέρουν θεώρηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δημοσίου.

V. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

 Περίληψη της παρούσας ανακοίνωσης, θα δημοσιευθεί σε δύο (2)ημερήσιες  εφημερίδες της Λάρισας .

Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης  μετά του εντύπου της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΓΟΕΒ ΣΟΧ.2, το οποίο χρησιμοποιείται για τη συμμετοχή σε διαδικασίες πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στον ΓΟΕΒ ,θα γίνει:

        α) στην Κεντρική Υπηρεσία του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων  (Γ.Ο.Ε.Β.) Σ.Ε. Θεσσαλίας

        Β) στην ιστοσελίδα του Γ.Ο.Ε.Β. Σ.Ε. Θεσσαλίας www.goevsethessalias.gr

VI.ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΓΟΕΒ ΣΟΧ2 και να την αποστείλουν ταχυδρομικά σε κλειστό φάκελο στον οποίο να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο, οι κωδικοί θέσης, τηλέφωνο ή και e-mail:

– Στην Κεντρική Υπηρεσία,Σούτσου 10–Λάρισα(υπόψη Γ. Βαρδούλη, με αναπληρωτή τον κ. Σωκράτη Χρυσόμαλλο τηλ.2410-622935) από 8:00 π.μ. έως 14:00.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι είκοσι (20) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες, η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και αν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: στα γραφεία του Γ.Ο.Ε.Β. Σ.Ε. Θεσσαλίας (Σούτσου 10, Λάρισα).

VII. ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων οι υποψήφιοι κατατάσσονται βάσει των κριτηρίων που έχουν τεθεί . Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ,πραγματοποιείται ως εξής:

  1. Πρώτα απ’ όλα οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους πίνακες κατάταξης με βάση τα κύρια προσόντα που διαθέτουν.
  2. Μεταξύ των υποψηφίων με τα ίδια κύρια προσόντα προηγούνται οι έχοντες τα πρόσθετα .
  3. Η σειρά κατάταξης μεταξύ αυτών που έχουν τα ίδια προσόντα (κύρια ή πρόσθετα), γίνεται με βάση τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια .
  4. Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προκρίνεται ο έχων περισσότερα πρόσθετα προσόντα (δικαστικές αποφάσεις, συμβάσεις, γνωμοδοτήσεις , εξώδικα έγγραφα) τα οποία αφορούν Γενικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων και σε περίπτωση όπου παραμένει  ισοβαθμία μεταξύ των υποψηφίων διενεργείται  δημόσια κλήρωση.

VIII. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

 Μετά την κατάρτιση των πινάκων, ο ΓΟΕΒ ΣΕ Θεσσαλίας   θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε δέκα  (10) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τον πίνακα κατάταξης των υποψηφίων στην Κεντρική του Υπηρεσία. Θα συνταχθεί σχετικό πρακτικό ανάρτησης το οποίο θα υπογραφεί από τρεις (3) υπαλλήλους της υπηρεσίας. Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών (ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση αποστέλλεται στο ΓΟΕΒ ΣΕ Θεσσαλίας ηλεκτρονικά στο e-mail:goev1@otenet.gr, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από γραμμάτιο είσπραξης του Οργανισμού τριάντα ευρώ (30€). Σε περίπτωση που η ένσταση γίνει δεκτή το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

IX. ΠΡΟΣΛΗΨΗ

Η υπογραφή της σύμβασης εργασίας θα υπογραφεί αμέσως μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων και όχι πέραν του ενός  (1) μηνός .Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων βάσει αυτεπάγγελτου ή κατ’ ένσταση ελέγχου που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το φορέα, ενώ απολύονται οι υποψήφιοι που δεν δικαιούνται πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης. Οι απολυόμενοι λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή.

Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται είτε κατόπιν αναμόρφωσης των πινάκων είτε λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για του υπολειπόμενο, κατά περίπτωση , χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού

Α.ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ

Παρατίθεται το έντυπο της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης το οποίο οι υποψήφιοι οφείλουν να καταθέσουν: